Daniëlle van Klinken


Hi,

 

Ik ben Daniëlle en dit jaar (2024) nieuw in het oranjecomité. Al een jaar of 20 kom ik op Schouwen-Duiveland en sinds 2017 hier ook woonachtig. Eerst in Zierikzee en sinds afgelopen zomer verhuisd naar de Brasweg in Kerkwerve. Hier woon ik samen met mijn man Martijn en twee kinderen Finn en Tom. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ga ik met mijn gezin of vrienden op stap.

Wat voel ik me welkom in het comité! Een gezellige club met veel enthousiaste ideeën om Koningsdag tot een succes te maken!

 

Vooral in Kerkwerve leeft Koningsdag al jaar en dag. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en iedereen uit het dorp maar ook hier om heen weten Kerkwerve te vinden.

Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het organiseren van een geslaagde Koningsdag!

 

Groetjes en tot 27 april!

Manon van de Velde


Hi!

 

Ik ben Manon, 28, vrouw van Piet-Jan en mama van Stan en Naud. Ik vind het erg leuk om dingen te organiseren, en daarom ben ik graag deel van het leukste oranjecomité van Nederland!

Ik heb zin om er samen met deze leuke mensen een mooie dag van te maken in april voor jong tot oud!

 

Oh ja! Misschien nog leuk om te vertellen: Ik ben opgegroeid in Noordwelle maar mijn roots liggen wel gedeeltelijk in Kerkwerve! Misschien dat u mijn opa en oma: Jaap en Gerda Mol en/of mijn moeder: Janneke Mol wel kent van “vroeger” uit de Zwaardweg.

 

Ikzelf woon sinds juni 2017 “op het Loonbedrijf”. Het buitengebied van Kerkwerve dus! Mede daarom misschien ook niet heel bekend in het dorp zelf, maar ik hoop van harte u en jou op 27 april te ontmoeten!

 

Tot dan! 

Manon

Tessa de Witte


Hi!

 

Mijn naam is Tessa en ik ben 30 jaar jong en kom uit Vlissingen.

Sinds 2020 woon ik in Kerkwerve bij mijn vriend Adriaan.

Ik werk in Middelburg bij Grando Keukens en doe dit met veel plezier!

 

Je zult me misschien ook wel eens tegenkomen bij WIK, want hier sta ik wel eens achter de bar.

Ik ben vaak van alles aan het regelen en organiseren, dat is daarom ook één van de redenen dat ik bij het oranjecomite ben gekomen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat het oranjecomité een top team is waar je graag deel van uit wilt maken.

 

Spreken we elkaar aan de bar bij Koningsdag?

Liefs, Tessa

Sebastian van der Veer


Hallo! ik ben Sebastian.

 

De meeste van jullie zullen mijn gezicht wel eens hebben gezien in het dorpshuis, of anders bij ons huisje op de Ring. Hier woon ik met veel plezier samen met Veronica en onze twee kinderen Luna en Abel.

 

Naast ons werk en onze kinderen proberen wij het dorpshuis een plek te maken die open is voor iedereen.

 

Om mijn steentje bij te dragen aan ons mooie dorp heb ik gevraagd of ik mag helpen binnen het Oranje comité om Koningsdag een fantastische dag te maken.

Hopelijk zien we jullie daar!

Piet-Jan van de Velde


Sommigen van jullie zullen mij vast wel kennen. Ik ben Piet-Jan van de Velde, geboren, getogen en nog steeds woonachtig aan de Heuvelsweg nummer 11. Ook wel bekend als het Loonbedrijf.

Ik ben getrouwd met Manon de Ronde uit Noordwelle -je hebt haar wellicht al eerder voorbij zien komen op deze pagina- en wij hebben twee zoons: Stan en Naud.

 

Samen met mijn vader en oudere broer run ik het loonbedrijf met veel plezier. Graag wil ook ik mij inzetten om er weer wat moois van te maken op Koningsdag.

 

Groeten Piet-Jan

Marijke Kloet


Hoi,

 

Ik ben Marijke en zit al een aantal jaartjes bij dit gezellige oranjecomité van Kerkwerve. 

Ik ben opgegroeid in Zierikzee, maar inmiddels al wat jaartjes woonachtig in Kerkwerve samen met mijn man Peter en twee zoontjes Lars & Thijs. 

 

Naast mijn gezin en werk ga ik er graag op uit en draag ik graag mijn steentje bij aan de activiteiten in Kerkwerve, zo ook voor de Nieuwswerver (dorpskrant).

 

We gaan er een mooie Koningsdag van maken en hopen jullie dan ook graag daar (weer) te ontmoeten.

 

Tot dan! Groetjes, Marijke

Eveline de Vlieger


Hé hallo,

 

Ik, Eveline, ben sinds 2017 actief als lid van het oranjecomité van Kerkwerve! En o, wat is het leuk!

Ik ben opgegroeid aan de Brasweg waar ik als klein meisje met mijn versierde pony al deelnam aan de optocht. Inmiddels woon ik met mijn man Johan en kinderen Floor en Sam in Zierikzee. Maar als het gaat om Koningsdag blijft Kerkwerve mij enorm trekken. Doordat het ‘kleine’ dorp Kerkwerve groot is in het vieren van Koningsdag!

 

Komt u/jij/jullie er dit jaar ook weer een groot feest van maken!? 

 

Tot de 27e!

 

Eveline

Adriaan Kesteloo


Mijn naam is Adriaan en hou me tijdens Koningsdag meestal bezig met hand en spandiensten rond en tijdens de dag zelf. Ook de tweetalspellen en voorheen de zeskamp waren mijn taak. Dit jaar mag ik dit samen doen met Piet-Jan. 
Tegenwoordig woon ik samen met Tessa (ook bekend uit het Oranjecomitė) in de Schoolstraat. En werk ik bij Zeelandia als monteur. 
We gaan met zijn allen weer proberen om er een hele mooie dag van te maken 27 april!